1229926.jpg

Vierashuoneemme sai uuden maalipinnan joulukuussa 07. Keskuspölynimurin putki oli rakennusvaiheessa vioittunut ja sen korjaaminen edellytti vierashuoneen katon aukaisemisen. Katto piti sitten uudestaan ruiskumaalata, mikä taas tarkoitti sitä, että koko huone oli tyhjennettävä ja lattia suojattava. Eihän se muuten olisi häirinnyt, mutta kun remontti oli kaksi viikkoa ennen joulua, meinasi tämä rouva hieman stressaantua.

Yhtäkkiä sitten vielä päätinkin, että kun huone on kerran tyhjennetty ja suojattu, hankin  sabloonia ja maalaan yhdelle seinälle kuvioita. Muutaman illan uurastin ja valmista tuli. Tulos miellyttää meitä talon asukkaita ja tavaratkin saatiin paikoilleen ennen joulua. Tätä huonetta ei ole varsinaisesti sisutettu. Siellä on vuonna 98 ostettu sohva, johon ompelin irtopäällisen, koska en enää pitänyt vihreästä sohvan väristä (itse sohvan runko on niin laadukas ja vieläpä vuodesohva, joten sitä ei raskittu pois pistää). TV:n mies kantoi kotiin kerran, kun oli käynyt kylässä sukulaisemme luona. Tv:n alla on myös vm 98 sohvapöytä, jonka olen jo meinannut huutonetissä myydä. Tosin ilme voisi muuttua maalilla tms. Ompelukone ja vanha tuoli ovat kuitenkin mieluisia ja löytäneet toistaiseksi paikkansa.

Tämä huone muuttunee kesällä makuuhuoneeksi, sillä keskimmäinen lapsemme on puhunut viime aikoina, että haluaisi muuttaa omaan huoneeseen. Se tarkoittaa sitä, että me vanhemmat luovumme nykyisestä yläkerran makuuhuoneestamme.

1229941.jpg

1229947.jpg